Wie zijn wij
Advocaat Heerlen? Luijten Advocaten! Kwalitatieve dienstverlening | Bezoek ons gratis spreekuur | Familierecht, Erfrecht, Jeugdrecht, Strafrecht, Letselschade
15528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15528,bridge-core-2.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Wie zijn wij?

Luijten Advocaten Header Rob Luijten

Mr. E.R.Th.A. Luijten – partner

Juridisch Adviseur en Mediator

Mr. E.R.Th.A. (Rob) Luijten heeft het kantoor in 1984 opgericht na afronding van zijn studie Nederlands Recht te Nijmegen. Hij is een officieel erkend specialist op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht (voorheen lid van de Nederlandse vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)) en hij is tevens opgeleid tot mediator.

 

Rob is bijna 40 jaar werkzaam geweest als advocaat en heeft onder andere veel echtscheidingen en afwikkelingen van nalatenschappen behandeld. Per 1 januari 2020 heeft Rob besloten zijn werkzaamheden als advocaat neer te leggen. Hij is thans nog werkzaam als mediator en juridisch adviseur. Zijn jarenlange kennis en ervaring, alsmede zijn zeer sociale instelling, maken dat u bij Rob weet dat uw juridisch probleem in goede handen is. Hij zal u voorzien van eerlijk en deskundig advies en kan zo nodig in procedures rekenen op de bijstand van de advocaten binnen ons kantoor.

Luijten Advocaten Header Valerie Luijten

Mw. mr. V.C.C. Luijten – partner
Advocaat en Mediator

Mw. mr. V.C.C. (Valerie) Luijten is sinds augustus 2009 als advocate werkzaam bij Luijten Advocaten. Met uitstekende studieresultaten bij de Universiteit Maastricht is zij enthousiast gestart als 3e generatie bij Luijten Advocaten. Behalve juridisch sterk, is zij ook zeer sociaal bewogen, hetgeen met name in familie- en erfrechtkwesties goed van pas komt. Zij is officieel erkend specialist op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht en is tevens mediator. Valerie is lid van de Nederlandse vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

 

Valerie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Luijten Advocaten Header Ellen Prins

Mw. mr. E. Frins

Advocaat

Mw. mr. E. (Ellen) Frins is sinds 2010 advocate en sinds februari 2017 werkzaam bij Luijten Advocaten. Na haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht heeft zij zowel de Master Strafrecht gevolgd, als ook aansluitend de Togamaster, waarbij zij zich tevens in het civiele recht verdiepte. Ellen is zeer betrokken, een doorzetter en juridisch zeer goed onderlegd. Zij houdt zich met name bezig met personen- en familierecht, huurrecht, strafrecht en jeugdrecht.

 

Ellen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte)
  • Personen- en Familierecht (collaborative divorce, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)
  • Strafrecht (jeugdstrafrecht)

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. N. Soro

Advocaat

Mr. N. (Naoum) Soro is sinds februari 2021 werkzaam bij Luijten Advocaten en tevens beëdigd tot advocaat. Hij volgt momenteel de Beroepsopleiding Advocaten. Na zijn studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen is hij een aantal jaar werkzaam geweest als jurist, met name op het gebied van het arbeidsrecht. Naoum is zeer gedreven, positief en analytisch zeer sterk. Hij houdt zich met verscheidene rechtsgebieden bezig, waaronder het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Luijten Advocaten Header Felice Luijten

Mw. F. Luijten

Juridisch medewerkster

Mw. F. (Felice) Luijten is sinds maart 2019 werkzaam bij Luijten Advocaten als juridisch medewerkster. Zij studeert rechten aan de Universiteit Maastricht en verwacht medio 2021 haar master diploma te behalen.

 

Felice ondersteunt ons kantoor bij diverse juridische werkzaamheden en is door haar spontane, positieve instelling en goede werkethiek een uitstekende aanvulling op ons team.

Kwalitatieve dienstverlening

Het kantoor beschikt vanzelfsprekend over een geldige auditverklaring. Dit betekent dat de organisatie van ons kantoor op de onderdelen “Intake”, “Uitvoering” en “Administratie” is gecontroleerd door een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende auditor. Bij die controle is vastgesteld dat het kantoor steeds voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

In de loop der jaren heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een gedegen en volledig geautomatiseerde onderneming, waarbij tegelijkertijd grote waarde wordt gehecht aan persoonlijke aandacht voor de cliënt (en diens onderneming).

Luijten Advocaten heeft daarbij bewust gekozen voor een zodanige omvang dat de beoogde doelstelling kan worden gerealiseerd.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie, neem dan contact op
Call Now Button
Translate »