Wie zijn wij
Advocaat Heerlen? Luijten Advocaten! Kwalitatieve dienstverlening | Bezoek ons gratis spreekuur | Familierecht, Erfrecht, Jeugdrecht, Strafrecht, Letselschade
15528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15528,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Wie zijn wij?

Mw. mr. V.C.C. Luijten – partner
Advocaat en Mediator

Mw. mr. V.C.C. (Valerie) Luijten is sinds augustus 2009 als advocate werkzaam bij Luijten Advocaten. Met uitstekende studieresultaten bij de Universiteit Maastricht is zij enthousiast gestart als 3e generatie bij Luijten Advocaten. Behalve juridisch sterk, is zij ook zeer sociaal bewogen, hetgeen met name in familie- en erfrechtkwesties goed van pas komt. Zij is officieel erkend specialist op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht en is tevens mediator. Valerie is lid van de Nederlandse vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

 

Valerie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. E.R.Th.A. Luijten – partner

Juridisch Adviseur en Mediator

Mr. E.R.Th.A. (Rob) Luijten heeft het kantoor in 1984 opgericht na afronding van zijn studie Nederlands Recht te Nijmegen. Hij is een officieel erkend specialist op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht (voorheen lid van de Nederlandse vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)) en hij is tevens opgeleid tot mediator.

 

Rob is bijna 40 jaar werkzaam geweest als advocaat en heeft onder andere veel echtscheidingen en afwikkelingen van nalatenschappen behandeld. Per 1 januari 2020 heeft Rob besloten zijn werkzaamheden als advocaat neer te leggen. Hij is thans nog werkzaam als mediator en juridisch adviseur. Zijn jarenlange kennis en ervaring, alsmede zijn zeer sociale instelling, maken dat u bij Rob weet dat uw juridisch probleem in goede handen is. Hij zal u voorzien van eerlijk en deskundig advies en kan zo nodig in procedures rekenen op de bijstand van de advocaten binnen ons kantoor.

Mr. A.M. Holmes – partner

Advocaat en Mediator

Mr. A.M. (Andrew) Holmes is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in het privaatrecht en het strafrecht en sindsdien werkzaam als advocaat. In de loop der jaren heeft hij zich steeds meer toegelegd op het personen- en familierecht. Andrew heeft niet alleen een enorme kennis van en ervaring op het gebied van het personen- en familierecht, maar hij is bovendien ook zeer gedreven, toegewijd en resultaatgericht. In 2007 heeft hij met succes het examen afgelegd van de Nederlandse vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), gevolgd door het examen van de BOS, tot mediator in echtscheidingszaken, in 2008. Ook is hij lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).Andrew heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (bijzonder curator, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)
  • Strafrecht (jeugdstrafrecht)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. N. Soro

Advocaat

Mr. N. (Naoum) Soro is sinds februari 2021 werkzaam bij Luijten Advocaten als advocaat. Na zijn studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen is hij een aantal jaar werkzaam geweest als jurist, met name op het gebied van het arbeidsrecht.Naoum is zeer gedreven, positief en analytisch zeer sterk. Hij houdt zich met verscheidene rechtsgebieden bezig, waaronder het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht.

 

Naoum heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht

(echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, collaborative divorce, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning)

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mw. mr. R.A.C. Snel

Advocaat

Mw. mr. R.A.C. (Romy) Snel is sinds maart 2024 werkzaam bij Luijten Advocaten als advocaat. Na het behalen van haar Bachelor in het Belgisch recht aan het University College Leuven-Limburg, is Romy Nederlands recht gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht, alwaar zij in 2020 jaar master diploma heeft behaald. Romy is oprecht, zeer gedreven, positief en doortastend. Als gepassioneerde familierechtadvocaat zet Romy zich in om niet enkel het optimale resultaat te bereiken, maar vooral om duurzame oplossingen te vinden voor haar cliënten.Romy heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Personen- en Familierecht

(echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning)

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mw. F. Vinken

Juridisch medewerkster

Mw. F. (Fleur) Vinken is sinds december 2023 werkzaam bij Luijten Advocaten als juridisch medewerkster. Fleur studeert momenteel Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht, alwaar zij verwacht medio 2024 haar bachelor diploma te behalen.Fleur ondersteunt de advocaten van ons kantoor, onder andere bij het uitzoeken van juridische vraagstukken en het opstellen van processtukken. Daarnaast is zij regelmatig ook het secretariaat behulpzaam bij diverse werkzaamheden.

Kwalitatieve dienstverlening

Het kantoor beschikt vanzelfsprekend over een geldige auditverklaring. Dit betekent dat de organisatie van ons kantoor op de onderdelen “Intake”, “Uitvoering” en “Administratie” is gecontroleerd door een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende auditor. Bij die controle is vastgesteld dat het kantoor steeds voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

In de loop der jaren heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een gedegen en volledig geautomatiseerde onderneming, waarbij tegelijkertijd grote waarde wordt gehecht aan persoonlijke aandacht voor de cliënt (en diens onderneming).

Luijten Advocaten heeft daarbij bewust gekozen voor een zodanige omvang dat de beoogde doelstelling kan worden gerealiseerd.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie, neem dan contact op
Translate »
Call Now Button