Wie zijn wij
Advocaat Heerlen? Luijten Advocaten! Kwalitatieve dienstverlening | Bezoek ons gratis spreekuur | Familierecht, Erfrecht, Jeugdrecht, Strafrecht, Letselschade
15528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15528,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Wie zijn wij?

Mr E.R.Th.A. Luijten

Mr E.R.Th.A. Luijten is de oprichter van het kantoor, familierechtspecialist én Mediator ! Hij is een officieel erkend specialist op personen- en familierechtgebied en behandelt onder meer veel echtscheidingen, waaronder ook internationale gevallen. Tevens lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (lid VFAS)

Mw. Mr V.C.C. Luijten

Mr Valerie Luijten is sinds augustus 2009 als advocaat werkzaam bij Luijten Advocaten. Met uitstekende studieresultaten bij de Universiteit van Maastricht is zij enthousiast gestart als 3e generatie Luijten Advocaten. Behalve juridisch sterk, is zij ook zeer sociaal bewogen, hetgeen met name in familiekwesties goed van pas komt.

Mw. Mr E. Frins

Mr Ellen Frins is sinds 2010 advocaat en sinds februari 2017 werkzaam bij Luijten Advocaten. Na haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht heeft zij de Master Strafrecht gevolgd en aansluitend de Togamaster waarbij zij zich tevens in het civiele recht verdiepte. Mr Frins houdt zich met name bezig met huurrecht, strafrecht en jeugdrecht.

Kwalitatieve dienstverlening

Het kantoor beschikt vanzelfsprekend over een geldige auditverklaring. Dit betekent dat de organisatie van ons kantoor op de onderdelen “Intake”, “Uitvoering” en “Administratie” is gecontroleerd door een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende auditor. Bij die controle is vastgesteld dat het kantoor steeds voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

In de loop der jaren heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een gedegen en volledig geautomatiseerde onderneming, waarbij tegelijkertijd grote waarde wordt gehecht aan persoonlijke aandacht voor de cliënt (en diens onderneming).

Luijten Advocaten heeft daarbij bewust gekozen voor een zodanige omvang dat de beoogde doelstelling kan worden gerealiseerd.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie, neem dan contact op
Call Now Button
Translate »