Tarieven
Tarief advocaat Heerlen? Luijten Advocaten! Ook voor ondernemers | Bezoek ons gratis spreekuur | Gesubsidieerde rechtsbijstand | Korting op eigen bijdrage
15532
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15532,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Tarieven

Indien er door ons kantoor werkzaamheden worden verricht (na het gratis spreekuur) wordt hiervoor een uurtarief gehanteerd, te vermeerderen met de BTW. Individuele prijsafspraken worden daarbij zoveel mogelijk op maat gemaakt.
.
Ook werkt Luijten Advocaten op basis van gefinancierde rechtsbijstand (een ‘toevoeging’). Daarover leest u hieronder meer. In beginsel wordt er echter niet op basis van een toevoeging geprocedeerd in erfrechtzaken en in zaken die zich buiten het arrondissement Limburg afspelen.

Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)

De overheid financiert rechtshulp voor de minder draagkrachtigen. Op de site van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rechtsbijstand.nl) kunt u informatie inwinnen over de financiële grenzen en zelf een draagkrachtberekening maken en een eigen bijdrage berekenen. Van belang is hierbij Uw inkomen én vermogen.

 

Als u in aanmerking denkt te komen voor gefinancierde rechtshulp dient u Uw NAW-gegevens (bijv. kopie paspoort) samen met Uw BSN-nummer aan ons te verstrekken. De Raad voor Rechtsbijstand zal dan via een directe link met de Belastingdienst Uw belastbaar loon opvragen en toetsen, waarna de toevoeging en de hoogte van de eigen bijdrage door de Raad voor Rechtsbijstand  kan worden vastgesteld. U doet er dan ook goed aan om genoemde stukken mee te nemen naar de eerste bespreking op ons kantoor, waarna Uw zaak slagvaardig zal kunnen worden aangepakt.

 

Korting op de eigen bijdrage
De korting op de eigen bijdrage kunt u krijgen als u eerst het Juridisch Loket bezoekt en zij u doorverwijzen naar een advocaat. Na door-verwijzing geeft het Juridisch Loket een zogeheten “Diagnosedocument” af. In dit document heeft het Juridisch Loket een analyse van uw probleem en een advies voor de oplossing opgenomen. Daarnaast bevat het document de verwijzing naar de juiste persoon of instantie die u kan helpen. Wanneer het Juridisch Loket verwijst naar een advocaat, krijgt u met dit document de korting op de eigen bijdrage (bron: RvR)

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie, neem dan contact op
Translate »
Call Now Button